Wij repareren......

Net als alle andere zaken, kunnen ook de rolluiken van een woning of bedrijfspand beschadigd raken of zelfs kapot gaan. Of het dus kleine modellen bij particulieren betreft, of de megarolluiken in de industriële sector, alles kan naar verloop van tijd stuk gaan bv motor die in eens weigert , staaldraad die in eens knapt.
Ze kunnen allemaal defect of beschadigd raken met als gevolg dat reparatie noodzakelijk is. Reparatie kan bijvoorbeeld nodig zijn na bijvoorbeeld een inbraakpoging, maar er kan ook een acute storing optreden die het nodig maakt dat het rolluik gerepareerd wordt. Een laatste mogelijke oorzaak voor reparatie kan achterstallig onderhoud of ouderdom zijn
Preventief onderhoud.
Ieder rolluik heeft in de loop der jaren onderhoud nodig. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van de banden indien het een handbediend luik betreft, het nakijken van alle draaiende delen, reiniging van de lamellen, en reiniging van de geleider en de bak.

Bij oudere modellen kan het bovendien nodig zijn, om de luiken te areteren. Dit wil zeggen, dat er aan de uiteinden van de lamellen kunststof kapjes worden aangebracht, zodat de lamellen niet meer onafhankelijk van elkaar kunnen schuiven als gevolg van bijvoorbeeld de wind of schoonmaken van het rolluik.


Abos Rolluiken kan dit voor u repareren tegen een eerlijke prijs al zijn de rolluiken uit het stenentijdperk, ook het veranderen van handbediend naar motor bediend is geen probleem.
Tevens repareren we en verdoeken we ook zonneschermen.


Dus nieuw doekje nodig? Bel  Abos rolluiken, er is ruime keus aan doeken!

 

 

                                                                  Einde Pagina